ЗОРЯНА НІЧ

ЗОРЯНА НІЧ
Спокій панує. Навколо все стихло.
Зоряна ніч заглядає у вікна,
Хутко заходить до кожної хати
Всім діточкам добрих снів побажати.
 
Кожному казка хай люба насниться,
А розповість її ніч-чарівниця.
19.02.16