НЕ ЗАБУВАЙ...

НЕ ЗАБУВАЙ...
***
 
 
Прошу, мене не забувай...
Ми ще зустрінемось з тобою
там, де шумить зелений гай
з мінливою юрбою.
 
 
Минають роки, наче день
і юність вже доросла...
Між тим лунає до пісень,
як вітра відголосся.
 
 
Ти не жени мене від себе,
пробач те, що не стало,
хоча кохав лише тебе,
як сонечко вставало.
 
 
Не забувай мене, не забувай,
хоча б у снах своїх зі мною,
любов мою до тебе пам'ятай,
те, як були засватані весною.
 
 
 
березень 2020