Пташині мрії

Пташині мрії
тають як сніг,
від крил на небі
залишаються сліди,
розмовляють між собою вітри.
 
Є сад пташиних мрій
і що не говори,
він красивий назавжди,
там сонечко засяє,
та дівчина віршик гарний прочитає.