О, РІДНА МОВО!

21 лютого Міжнародний День рідної мови!
І возвеличимо на диво
і розум наш, і наш язик. Тарас Шевченко
 
О, рідна Мово українська,
Ви із народин – Материнська!
Я Вами завше розмовляю,
у снах – літаю, вдень – співаю.
Щоб українцем почувати,
потрібно мову рідну знати
і повсякчасно розмовляти.
Вона – єство моє, – Людини,
моєї рідної Родини
і усієї УКРАЇНИ ... В.Б.
21 лютого 2020 р. м.Київ