Чарівна царівна...

Ой, яка білявка,
Як лісова Мавка…
Вся така чарівна,
Як поля царівна
 
Платинові коси
Омивають роси,
З голубінню очі
Щодня та щоночі
 
Блиском зірок сяють,
Юністю палають,
А вуста ті пишні,
Ніби спілі вишні…
 
Що цілує вітер,
Весна з первоцвітом,
Ту дарує ласку
Життєвості казка…
 
Криють думки стисло
Ті два коромисла,-
Це пшеничні брови,-
Веселки покрови…
 
Хто її побачить,-
Більше не судачить,
Бо велична врода,-
Прозорості вода…
 
Де сонця проміння,-
Те ясновидіння
З пробудженням квітки,
Краси від лебідки…
 
Обличчям та тілом,-
Струнка ніжна мила,
Як Янгол той білий,
Така ж злетно крила…
28.01.2020р.