Я чекатиму змін...

Непомітно прийшов,
Непомітно пішов,
Не лишаючи гарного сліду…
Без дарунків цей раз,
Без зимових прикрас,-
Дай но щастя, бо скрізь тільки біди…
 
Так чекала в цю ніч,
Що тягар знімеш з пліч,
Подаруєш чудові надії,
Але, мабуть, дарма,
Тільки сповідь німа
Та від прикрощів плещуться мрії…
 
З Богом геть звідси йди,
Не прийдеш знов сюди,
Забери все лихе,- тільки прошу…
Раз ступив на поріг,
До безвісних доріг
Понеси справ тяжких мою ношу…
 
А отой, що привіз
Непотрібності віз
Доленосний до рідної хати,-
Бо проясниться ледь,-
Я не викину геть,-
Знаю мушу сама розгрібати…
 
Як недобрий той гість
Не лишай смуток, злість,
Не суди за відвертість всю строго,
Я чекатиму змін,
Де звучатиме дзвін
Від наступника вже молодого…
20.01.2020р.