Моя Вiдьма

Моя Вiдьма
моїй дружині
 
Який чудовий краєвид:
Осінній день, вона зі мною,
А я – єдиний на весь світ,
Захоплений її красою.
 
Ось вже на ґанку листопад
В якому вкрала в мене спокій
Та відьма, від чиїх принад
Я, наче в озері глибокім.
 
Мені дорожче над усе
Земля, де мрії я плекаю,
Куди мене душа несе,
Де врода батьківського краю...
 
...де все життя лише мене
Чекає відьма – я це знаю,
Бо і хвилини не мине,
Щоб не сказав їй: «я кохаю!»
 
12-14.10.2011
 
* на фото - автор з дружиною