Ціна життя
Людина, знаюча ціну
Не буде тратить час
На всякую дурню
Вона відверто скаже
Я тебе люблю.
Потратить мить,
Життя на те, що
Цінить, любить
Щастя її несе.
Адже Життя
Є один день.
Прожить його
Не просто буде.
Ми сильні всі
Усе пройдем
І всі ці трудності
Ніколи, не забудем.
Сьогодні він,
А завтра я
Це правило властиве
Для усього...
Воно недасть
Нам вороття, до точки
Що була до цього.
Є в світі нескінечна
Кількість всіх речей,
Що можеш ти зробити,
Але як Мудрий ти, то
Витратиш свій час на те,
Що любиш Ти робити!