Доскакались

Доскакалась Україна до самого краю,
Заберуть нашу земельку й соловейка з гаю.
Всі лани широкополі, і Дніпро, і кручі
Заберуть у нас дурненьких вороженькі сучі.
Треба було серіали менше роздивлятись
І ворожій пропаганді всім не піддаватись.
Та на виборах у Раду розум підключати,
То тепер би не прийшлося земельку втрачати.
14.11.2019г.
Демель В.С.