УТЫЗ ЯШЬТӘГЕ КЫЗ ЗАРЫ

УТЫЗ ЯШЬТӘГЕ КЫЗ ЗАРЫ
(экспромт)
 
Мин инде утыз яшьле акыллы кеше.
Ә халык белән хакимият юньсезлек кыла, яман эше.
Кирәк ышаныч, дөреслек, хөрмәт һәм кадер!
Яхшылар яшәсеннәр, кирәкми теләргә кабер!!!
 
Миңа тиздән утыз бер яшь тула.
Күпме мыскыл итәргә була?!
Исән чагымда кадеремне белегез!
Нервыга, зинһар, тимәгез!!!