Tu treci...iar lipsa ta mă doare (на румынском языке)

Ca frunza toamna într-un ultim zbor,
Tu treci...iar lipsa ta mă doare,
Tu treci-durerile nu trec ușor,
Nimic, nimic de-acum nu mai tresare...
 
Și ne-am ciocnit din greu cu soarta,
Și-am cunoscut ce e durerea,
Iar ea...iar ea nimic nu iartă,
Și ne-a certat amar cu vrerea...
 
Anton Barbu 21.03.2019