Peace and rest

Forgive me
for I cannot love
the way you can.
I am a lamb.
I am the Mosque of al-Nuri.
I`m a defiled sanctuary
inside and outside.
I`m like a girl from Moulin Rouge.
I am unarmed, so I`m abused.
I didn`t pass the main life`s test.
I want no love, but peace and rest.
8.09.2019
(tr. "Хочу покоя")
 
Хочу покоя
 
Прости,
я не умею так любить,
как ты.
Я рухнувшая ан-Нури.
Я осквернённая внутри,
как и снаружи.
Я - как певичка Мулен Ружа.
Я не ружьё и безоружна.
Я выбыла из жизни строя
и не любви хочу - покоя.
7.08.2019