Autumn Sorrow - Осенняя печаль

Autumn Sorrow - Осенняя печаль
Autumn Sorrow
 
I welcome thee, my autumn sorrow.
It feels like there is no tomorrow.
An empty space inside my soul
Is dark and nothing will console.
 
I crave for summer’s light and glow,
When clouds passed slowly to and fro.
The thoughts were drowsy in my mind...
This happy time is left behind.
 
The night will bring me Stygian gloom
And deepen silence in my room.
Aroint thee, my autumn sorrow!
I’m looking forward to tomorrow!
 
***
 
Осенняя печаль
 
Печаль осенняя, ну здравствуй!
Ах, завтра жду я понапрасну.
Души пустыню тьма накроет,
Ничто ту боль не успокоит.
 
Так жажду летнего тепла:
Неспешно в небе даль текла,
Сквозь сон мечталось благодатно...
Ушло то время безвозвратно.
 
Ночь принесёт густую тьму,
Наполнит звоном тишину.
Печаль, оставь! Я жду в надежде –
Мне завтра всё вернёт, как прежде!
 
***
 
 
© Copyright: Аполлония Делос, 2011
Свидетельство о публикации №111021805536