Мимо

Мимо
Мимо окон твоих прохожу.
Иногда в твои окна гляжу.
Вижу твой силуэт за окном,
но никто не зовёт меня в дом.
 
Не скучаю давно по тебе,
но бывает так горестно мне
проходить мимо окон твоих...
Не сложилась у нас жизнь на двоих.
 
Так задумано видно судьбой,
не дано значит быть мне с тобой.
Разошлись просто наши пути
и своим должен каждый идти...
 
Аутор: Вик Бељаков
Препев на србски језик: Веселинка Стојковић
 
Поред твојих прозора пролазим
 
Поред твојих прозора пролазим.
Понекад у твоје прозоре загледам.
Видим твоју силуету у прозору,
но мене нико не позива у кућу.
 
Одавно ти мени не недостајеш,
а ипак бива да ме туга обузме
док пролазим поред твојих прозора…
Нас удвоје срећа је мимоишла.
 
Тако је свакако зацртано судбином,
није ми се дало да будем с тобом.
Путеви су се наши просто разишли
и свако својим треба да настави…