МIЙ СВIТ

МIЙ СВIТ
Напевно , ще не раз мене згадаєш
Світ почуттів ,рядків незрозумілих
Мій дивний світ щовечора читаєш
Зі щирих слів , можливо десь невмілих.
 
Чи я могла б с тобою розділити?
Буття чи сон занадто неймовірний.
Не слід, мабуть, у Бога вже просити
Явністю робити світ наш ілюзорний.
 
А бути міг твоїм ...чи вже не варто?
Чи інший хтось наповнює віршами?
Цього замало чи надто забагато?
Мій світ з незвичними рядками...