Секрет

Я напуган: прошептал
Ветер, крадучись в траве,
То, что я вчера держал
В голове.
 
Даже то, что я не знал,
Шепчет ветер мне сейчас.
Видно, мыслей очень мал
Был запас...
 
 
James Stephens
The Secret
 
I was frightened, for a wind
Crept along the grass to say
Something that was in my mind
Yesterday—
 
Something that I did not know
Could be found out by the wind,
I had buried it so low
In my mind.