***

Починається день,
Під деревом сохне пень,
Квіти розквітають,
Пташки співають,
Собаки не лають,
Дівчата хлопців зустрічають.
Весна нещодавно пішла,
А вже й прийшла
І всі радіють їй,
Не співчувають зимі лихій.
Виходить місяць
І зорі вже не гаснуть,
Горобці на зерно позліталися
Й ліниві коти на паркані розляглися.
Сонце добре гріє
І ніхто холоду не відчуває.
А сонце все гріє,
А вітер свище і навіє
Хмари темнючі,
Які випустять дощі.
Дощі підуть,
Все розвивають
І настане ніч,
Вічна ніч.