Телей тени айван ача пекех...

Телей тени айван ача пекех...
* * *
Телей тени айван ача пекех:
кулатăн та – чупать вăл сан пата.
Пăхсан çиллессĕн, вăл тарать тӳрех.
Кулсан, телейлĕ пулăн, тупата.
 
30.12.2018 16:45
Сергиев Посад