Укçа нумай пулсан, çавах сахал...

* * *
Укçа нумай пулсан, çавах сахал.
Савни пур савăнма, чармасть тата.
Ахаль çурт мар, лартас кермен пекки –
пулмасть этемĕн хапсăну чикки.
 
30.12.2018 14:25
Сергиев Посад