Весняного кохання аромат

Там, де музика дзвінкого джерела
Весело весняно так лунала,
Квітонька медунка розцвіла,
Пелюстки до сонця простягала.
 
І вона запахла на весь ліс,
Аромат цей до вподоби й бджілкам.
Зовсім поруч ряст рожевий ріс
Та до неї нахиляв голівку.
 
Шепотів, що гарна і п"янка,
Неповторна, мила та духм"яна.
Тішилась медуночка ота,
Що комусь потрібна, що кохана.
 
2019 р.