Сахал мар выçăхса пурăнсан...

* * *
Сахал мар выçăхса пурăнсан,
чир-чĕртен хăвăртрах тасалан,
кĕç çуталĕ сан тунсăх чуну,
çамрăкланĕ вăраххăн сăну.
 
22.12.2018 12:16
119034. Мускав, ул. Пречистенка, д. 32/1, стр. 1,
Детская художественная
школа имени В. А. Серова