Çак вĕçсĕр тĕнчере эп унăн пĕчĕк пайĕ...
* * *
Çак вĕçсĕр тĕнчере эп унăн пĕчĕк пайĕ.
Пĕр атомшăн вара эп вĕçĕмсĕр тĕнче.
Эп çук пулас пулсан, таçта пĕрлелĕх кайĕ.
Хăй вырăнĕ кашнин çак пĕчĕк çĕр çинче.
22.12.2018 11:29
Мускав, Детская художественная
школа имени В. А. Серова