На Вербну неділю і Вибори 2019 року!?…

Не я б’ю, верба б’є
і Здоров’я додає!
Бо освячена в водиці
біля Церкви, у Криниці.
В Церкві маймо побувати
і гріхи спокутувати,
Предків своїх – вшанувати
і за здравіє подбати!
 
Про дільницю не забути,
після церкви в ній побути!
За Вкраїну - голос дати,
щоби Неньці процвітати!
 
Душу й тіло козака –
очища верба така!
Це – катарсис для Людини,
для Хлопчини і Дівчини,
для Дорослого й Малого,
для Старої і Старого,
Чоловіка і Жанчини,
і – всієї України!
 
Після цього – на віконце,
хай зігріє її сонце.
Щоби потім посадити
і велику ізростити!
А Свята Верба одвічно
є цілюща і магічна!
 
Отака Вербна Неділя:
і Здоров’я, й Піст-Застілля!
Нехай буде так ЩОРІЧНО,
щоб жилося нам ДОВІЧНО!!!
21 квітня 2019 р. м.Київ