Тӳпе хуçи çинчен манса кайса...

Тӳпе хуçи çинчен манса кайса...
* * *
Тӳпе хуçи çинчен манса кайса,
кăштах ĕçсе хĕре ачашласассăн,
унпа пĕрле асамлăха чăмсассăн,
хура тĕнче илемлĕ те таса.
 
30.11.2018 Мускав