Прокидавсь весняний ранок

Із світанковою зорею
Сутінків десь поділась тінь.
Трійкою коней мчала фея,
Чути веселий передзвін.
 
Крихітні дзвоники конвалій
Лунали, як врочистий гімн,
Все сяяло та вигравало
В долонях сонця золотих.
 
Сріблилися росою трави,
Ледь-ледь подмухував вітрець,
Вишню запрошував в танець.
Це прокидавсь весняний ранок.
 
2017 р.