Ненечко-матусе

Доньку матуся любила,
Пестила ніжно її,
Життєвої мудрості вчила
І дарувала пісні.
Приспів:
Моя матусенько люба,
Ненечко рідна моя,
Ти ж мене та й приголубиш,
Лагідні мовиш слова.
 
Не тільки трояндами доля
Стелилась, були й колючки.
Та мати і донька обоє
Долали усе залюбки
Приспів:
 
Сива голубка рідненька
Нині у райськім саду.
Ой, моя милая ненько
За тебе Богу молюсь.
Приспів:
Моя матусенько люба,
Ненечко рідна моя,
Хто ж мене та й приголубить,
Хто ж мені та й заспіва?
 
2015 р.