Березень крилатий

Крилом лелечим березень махає,
Стріча птахів із вирію весна.
А на широкій лісовій галяві
Струмочка пісня весело луна.
 
Із рясту білого встеляє землю килим,
Бентежить душу ніжна зелень трав.
Ми тут колись стрічалися із милим,
Який серденько у полон забрав.
 
2016 р.