Де старіння відчуття...

Каяття та співчуття,
Що немає вороття,
Коли йде те небуття,-
Порожніє все буття…
 
Що ж ниття,- таке життя,
Де ті власні почуття,
Ритм сердечного биття
Аж до жахів забуття…
 
Де старіння відчуття,
Вічне згодом майбуття,-
Цінності всі здобуття,
Злетів гарних відкриття!
28.02.2019р.