Шепоче ніч байдужістю

Шепоче ніч байдужістю, аж до кісток пройма
Шукає душа спокою та спокою нема
 
Шукає серце радості, шукає почуттів
І хоче загубитися серед весняних снів
 
Чаруй же мене співами, чаруй мене собою
Я хочу загубитися серед весни з тобою
...
Нехай полями тихими, холодні йдуть дощі
Тебе мов Божі образи, притисну до душі
 
Не забудьте послушать в аудио версии