Проста жыць

Як добра проста жыць!
Глядзець, хадзiць, сачыць,
Як добра проста жыць!
Вучыць, здзiўляць, здабыць!

Як добра проста жыть,
Цанiць, кахаць, любiць,
Як добра проста жыць, 
Трымаць, спазнаць, дарыць!


© Copyright: 2013 Регистрационный номер № 000052571