Цукерка. Тістечко. Какао...

Цукерка. Тістечко. Какао...
Цукерка. Тістечко. Какао.
Злітає янгол на плече.
Душа забула про лукаве
І час невидимий тече.
В думках мелодія. Не збути.
Спектакль демонструє скло.
А в мене поспіху отрути
В житті неначе й не було.
Не бачив наче гріх у вічі.
Не чув прокльонів чорних слів…
Тож хай цей світ мене не кличе,
Я ще какао не допив.