Maestro - Ви не пішли

Аудиозапись

Слова - поэтесса Верона Шумилова
Музыка, вокал - Нагорный Сергей (Maestro)
 
ВИ НЕ ПІШЛИ...
 
 
Ви не пішли, не зникли за туманом,
І я не зміг, Мадам, піти від Вас ...
І нові вс1 мелодії - над нами:
І танго, і романс, чудовий вальс.
 
І світ притих, а зірки - в карнавалі,
Дзвонили знов серця в колокола.
Любові знали правду ... Ми це знали
І вірили: любов для нас жила ...
 
І мылі нас ніяк не поділяли,
Ми були знов під місяцем одним...
Нас нитки лиш самотності зв'язали:
Мадам, я - з Вами, а зі мною - Ви.
 
І чи є сила нитку розірвати ,-
Любов сильна ... Я дзвін її ловлю,
І десь-то там я право буду мати
Сказати Вам: "Я Вас, Мадам, люблю."
 
Ви не пішли, не зникли за туманом,
І я не зміг, Мадам, піти від Вас ...
І нові вс1 мелодії - над нами:
І танго, і романс, чудовий вальс ...