Maestro - Нехай хвилину

Аудиозапись

Слова - поэтесса Верона Шумилова
Музыка, вокал - Нагорный Сергей (Maestro)
 
Нехай хвилину
 
 
Нехай хвилину, або дві
Я буду в казці жити ... Може,
Вона схвилює , потривожить
Почути знову Вас мені.
 
Всю ніч пишу... Немає сну,-
І я підходжу до рояля
І плачу, ноти все складаю
І відправляю танго в путь.
 
Мелодія в тиші пливе
І десь у вікнах завмирає,
А серце дзвони вибиває:
Чого чекає? Кого жде?
 
Ніч дванадцять б'є якраз...
Ви, видно, спите в цю хвилину,
А я не сплю і ваше ім'я
Вплітаю в танго я для Вас .
 
Воно накриє, як вуаль,
Щоб Ви почули мої звуки,
1, не зазнавши моі муки
І не відчули і печаль...
 
Хочу хвилину, краще дв1,
Пожити в казці, що, можливо,
Мої бажання це, як диво,
Зіграти танго Вам в ночі...