Мы iдзем...

Час бяжыць…
Заварожыць падзеi,
Час бяжыць…
Нас кране забыццё.
 
Кожны дзень…
Запаволяць надзеi,
Кожны дзень…
Пралятае жыццё.
 
Мы iдзем…
Па жыццёвых дарогах,
Мы iдзем…
Колькi можам прайсцi.
 
Кожны дзень…
Як па родных мурогах,
Кожны дзень…
Мы iдзем па жыццi.