Флокси

Неначе кетяги калини,
Червоні флокси зацвіли,
Голівки долу похилили,
Бо важко їм тягар нести.
 
Одне стебло - квіток багато,
Мов у намистечку в росі.
Захоплюватись й дивуватись
Не перестанеш цій красі.
 
2016 р.