Заспівна коломийка

В кучерявих ... „оселедцях" - мудрокислі міни:
З козачком ... розпертим носять струхлу домовину
Стрічечками-рушничками тини пов'язали
Та моляться на гузницю, що звіку лизали ...
 
Заплакана Наша Мати - просто до смішного:
Все з торбами посилають хоровиті ноги!
Світом Божим за несите не бува овацій:
Досить, братця, голосити - час прийшов сміяться!
 
3.11.2006р.
Взято із збірки "Печаль одинака"