Відгоріло минуле. Забрало скарби...

Відгоріло минуле. Забрало скарби...
Відгоріло минуле. Забрало скарби,
відігравши відведені ролі.
На покинутих замках шляхетські герби
осипаються в безвість поволі.
Все довкола чуже. Все довкола нове.
Без догоди. Без страху. Без шани.
Тільки зоряне небо ночами пливе,
та приходять під ранок тумани.