Білка рятівниця

Наполоханий зайчисько
Біг снігами через ліс,
Небезпека була близько,
Ледве-ледве він утік.
 
Вовк голодний за ним гнався,
Вже ось-ось був би схопив,
Але сам він налякався,
Щось упало з висоти.
 
Та прямісінько на носа,
Вовк присів і зупинивсь.
Це велику шишку з сосни
Білка кинула униз.
 
Зайчик втік отак тим часом,
Вдячний білочці рудій,
Що від вовка врятувала,
Вірний друг тепер він їй.
 
2017 р.