Про Ирландию.

Sons and daughters of Ireland leave.
No one knows if they'll come back.
Go ahead! God is with you
And all honest people of Britain.
 
Lives are ready to give for freedom,
Death to accept as a civic duty
Go ahead! God is with you
And all honest people in Europe.
 
Let our walls be smeared with mud
We'll clean our father's house with blood.
Go ahead! God is with you
And all honest people of Earth..
**************************************
 
Sons agus in;onacha na h;ireann f;gtha.
N;l a fhios ag aon duine m; thiocfaidh siad ar ais.
Lean ar aghaidh! T; Dia leatsa
Agus gach duine mac;nta sa Bhreatain.
 
T; beala; r;idh le saoirse a thabhairt,
B;s le glacadh mar dhualgas cathartha
Lean ar aghaidh! T; Dia leatsa
Agus gach duine mac;nta san Eoraip.
 
Lig na balla; a shmeamh le l;ib
Glanfaimid teach ;r n-athar le fuil.
Lean ar aghaidh! T; Dia leatsa
Agus gach duine mac;nta na Cruinne ..