Життя і млин

Життя продовжує свій плин...
Знов листя в лісі пожовтіло,
У вирій птахи полетіли...
На борошно все меле млин...
..........................................
А ти продовжуєш свій шлях
Хоть зазіхав на тебе лях,
Єврей був око положив,
Та галицький твій дух ожив
І в українських, у житах
Збираєш зерна ти в жнива...
Уже дві квітки розцвіли
І радість в смуток принесли...
Полий їх теплими слізьми
На старість подадуть – води...
Лиш серед них не загубись,
Живи сьогодні - не колись...
Хай подарує тобі Бог,
Щоб ми старенькими у двох
Ще внуків няньчили четвірко!
І не було щоб й трішки гірко
За діточок, за їхній шлях...
І щоб колись, уже в літах
Знайшов нас спокій, наче птах
Забрав з собою на крилах...
Хай так і буде... буде так...