ПершоВЕЛИКИЙ СНІГ ...

Великий сніг липкий, мокренький
і пухнастий, і ріденький
летить з неба тихо й плавно
і звучить усюди: «Славно!»
Він яскравий й дуже білий,
хоч поки іще незрілий
та вже землю покриває
і почасти розставає.
Так сніжинок хоровод
надає мені турбот:
треба шини поміняти
і лопату теж дістати.
Наді мною сніг кружляє,
ніби в танці виграває.
Я долоні підставляю,
по сніжинці їх збираю.
Сніг летить й на мене пада,
за добу його – громада;
примітає двір й дома,
справжня йде до нас Зима.
Нехай буде біло й чисто –
у відносинах свіжисто.
Нехай сніжна пеленá
нас порадує сповна! ...
 
Із 30 листоп. на 1 грудня 2018 р. в Києві випав чималий сніг ... Троєщина. 01.12. 2018 року. 12:12