Срібні квіти для зими!

/Юрій Сафроненко/
h-t-t-p-s-:-/-/-w-w-w-.-f-a-c-e-b-o-o-k-.-c-o-m/GoldKing2017/
 
Сніг летів, перечепився,
На дорозі розстелився:
- Полежу, позагаряю –
Я багато часу маю!
Зачепивсь замет кафтаном,
Та звалився під парканом,
А мороз пожартував –
Всі шибки розмалював!
От картинна галерея:
Сиві вуса в бармалея,
Білі зорі, дивні сни,
Срібні квіти для зими!
Заметіль перину взбила –
Стільки пилу наробила,
Що засипала весь світ,
Потонути без чобіт!
А сніжинки – світ горою!
Наче в школі дітлахи!
Кружать білою юрбою,
Повлягались на дахи.
Є розваги для Барбоса –
Ловить їх собі на носа.
Та катав би цілий день
Шкода - кожух без кишень.
Він хвостом рахує їх
Гав-гав-гав - собачий сміх!
 
23-го АйлЪтъ 7527 лЪта С.М.З.Х. (24.11.2018) =GoldKing=