Який тепер в буденності сюжет!

Який тепер в буденності сюжет!
Який тепер в буденності сюжет!
О, скільки в ній незвичного й живого!
Я навіть не виписую газет,
Що в тих газетах знайдеться нового?
В скороминущих поступах реприз,
В численних спробах рішення проблеми,
Обов’язково сховано сюрприз,
Та для натхнення необхідні теми.