Я бачу сон. Там голуби крилаті...

Я бачу сон. Там голуби крилаті...
Я бачу сон. Там голуби крилаті,
Там море заглядає до вікна.
Двором літає хтось на самокаті,
До неба піднімається луна.
Старезний кіт на сходинках дрімає,
Сліди сріблясті креслять літаки,
І я іще щасливий, бо не знаю,
Що у житті буває навпаки.