Приснись...

Приснись...і я піду за тобою...
Люби...я буду жити тобою...
Мовчи...я буду коханим для тебе...
Прости...та буду жити для себе...

Скажи...і всі слова стануть плоттю...
Не жди...самотні роки стануть миттю...
Терпи...страждання не будуть даремні...
Іди...я освічу всі дороги темні...

Прийди...й мої сни всі здійсняться...
Відкрий...всі шляхи свого серця...
Скорблю...тебе нема біля мене...
Не знаю...як жити далі без тебе...