Чому буває так?

Чому буває так? Дружили, жили,
раділи разом, деколи тужили,
і разом час проводили не раз.
А якось я сказав "люблю тебе...",
і все перемінилось,
кудись пропало все що було і що снилось. 
і ти пропала, відійшла, відсторонилась.
Чому так сталося, чому усе змінилось?

Чому буває так? Росли, учились,
усі від мене відвернулись, залишили, і не простились.
а ти лишився. І ще сильніше ми здружились.
І весело було, завжди крутились
у вихорі подій життєвих.
Але усе змінилось. 
Кохання ти знайшов, а я лишився. Сам...
І вже не пити вечорами разом по сто грам...
Куди усе поділось? Чому усе змінилось?

Чому буває так? Одного разу ми зустрілись,
і в душі один одному глибоко подивились.
Побачили багато спільного, проблем і помилок,
який однаковий зробили помилковий крок.
Здавалося, що всі проблеми разом можемо ми розв'язати,
але і ти пішла...пропала, і не даєш про себе знати...
А я блукаю містом сам холодними ночами.
Чому і це пропало, в душі зробило рани?

Напевно це я заслужив,
і в мене більше не лишилось сил.
Хто хоче мою душу, може забирати,
бо більше я не маю що подарувати...