Название не указано

Я знаю, що тебе зустріну
Це буде в квітні, навесні
Тебе серед облич впізнаю
І усміхнусь лише тобі

Я буду пахнути весною
і тихим ранком золотим
Нестиму я тепло в долонях
як сонце в небі голубім

На шию я вдягну намисто,
вінок із квітів заплету
І сукню білу я на себе 
обов"язково одягну

Я буду легкою мов вітер
В очах побачиш ти красу
І будеш ти мене любити
Як справжню дівчину-весну.