Я живу коханням

Уста твої солодкі і п*янкі 
Хмільним коханням я живу цим літом
До тебе милий мій я пригорнусь
І полечу з тобою десь у Відень

Нас не полишуть спогади гіркі
Про час, про відстань, про оману
Я літом цим хворію, я живу 
Усмішкою твоєю напиваюсь.

Твій погляд мов гарячий віск
Мене наскрізь усю ти роз*їдаєш
В руках твоїх я тану, я живу
існую я, як лиш тебе побачу

Даруй мені цей вечір і всю ніч
Все літо подаруй мені благаю
І в осені проси вогню для нас 
Нехай кохання наше не згасає.