Минуле

Минуле
Нехай не плутае стежки минуле,
Не руш думки у прожиті часи.
Що сталося-лиши забутим
І не хили від спогад голови.

Живи цією миттю..В цю хвилину
Ковтай повітря повними грудьми, 
Не дозволяй сумлюнню володіти,
Не дай душі до темряви піти.

Цінуй життя і тих,хто поряд йде,
Не смій коханим людям докоряти.
І памятай,усе,що маєш ти
Повинен більш за все оберігати.