Мандрують хмари низько-низько...

Мандрують хмари низько-низько...
Мандрують хмари низько-низько,
Пекучий сум застиг в стерні,
Нові складає осінь списки
Про що забутися мені,
Що сенсу вже давно не має,
Згубило всі шляхи назад,
Та потім рве і розкидає,
А люди кажуть: «Листопад»…